Liefde en chocolade. Al sinds de Spanjaarden de cacaodrank naar Europa haalden, een paar eeuwen geleden, is het bekend: cacao verkwikt en maakt vrolijk! Sinds chocolade is uitgevonden (18e eeuw) kun je echt niet meer thuis komen met alleen een bos bloemen om je liefde te vieren: daar hoort chocolade bij!

En omdat een doos bonbons wel heel makkelijk is (je geliefde ziet het graag dat je moeite doet voor iets) heb ik een ‘Do-it-yourself’ Chocolade Hart pakket voor je samen gesteld.

Nu kun je vijf dingen doen:

1. Je koopt een pakket en gaat stiekem het hart maken voor Valentijnsdag en je geeft dit cadeau.
2. Je koopt een pakket en geeft het je geliefde op Valentijnsdag, met de mededeling om er samen jullie hart van te maken. Ik kan me voorstellen dat je niet aan het hart toekomt dan..gesmolten chocolade is ook heel ..eh.. liefdevol 😉
3. Je koopt het pakket voor je geliefde en wenst haar/hem veel plezier ermee. Een beetje slim aanpakken en je kunt er wel allebei van genieten.
4. Je koopt het pakket voor je geheime liefde en stuurt dit anoniem op (ik help je mee). En koop er dan meteen ook eentje voor je niet geheime liefde. Iedereen blij.
5. Je koopt een pakket en maakt een hart naar je hart en geniet er helemaal zelf van! Ik vind Valentijnsdag bij uitstek een dag om de liefde voor jezelf te vieren.

Je snapt het al. Links of rechtsom: je koopt dus een pakket. Er is er eentje voor een wit hart, voor een melk hart en voor een puur hart. Daarnaast zit in elk pakket een ‘Liefde’ reep van Chocolatemakers (waar ook de andere chocolade vandaan komt); omdat de reep zo lekker is en ja, ook omdat ie zo ongelofelijk toepasselijk mooi is. Daar kun je mee aankomen. Verder vind je er nog wat lekkere dingetjes en handige tools in, om lekker aan de slag te kunnen gaan. Boter. Je hebt alleen nog boter nodig. En een lijstje spullen om de chocolade te kunnen smelten. Lijstje vind je in het pakket.

prijs


Voor de prijs hoef je het niet te laten: €16,00 En daar krijg je nog een video bij van Sofieke, die je begeleidt in het maken van een hart. Kijk in mijn shop voor alle opties. Veel plezier en vooral heel veel liefde wens ik je toe.