Een heerlijke workshop voor iedereen die van chocola houdt en zich daar wel eens in wil verdiepen. We gaan mooie bonbons maken met lekkere vullingen; praliné, roomtruffels en ganache. Met aandacht werken we naar het eindresultaat toe: een flinke hoeveelheid lekkere chocolaatjes en bonbons. Samen gemaakt, mooi versierd en verpakt in een luxe bonbondoosje, neem je de oogst mee naar huis om uit te delen, of gewoon zelf op te eten.

Proeverij
Tijdens de proeverij krijg je uitleg over het productie proces van chocola en leer je de smaken herkennen van verschillende soorten chocola. Afkomst van de cacao en gebruik van suiker en eventueel melk speelt daarbij een grote rol.

De workshop is uitermate geschikt als vrijgezellenfeestje, team-uitje of team-building, omdat er samen gewerkt dient te worden en omdat chocolade áltijd gezelligheid betekent. Voor groepen boven de 50 personen zijn op maat gemaakte activiteiten mogelijk.

Online lessen
In verband met Covid19 zijn veel activiteiten met de groep uitgesteld of afgemeld. Wij hebben nu ook online workshops ontwikkeld, zodat je toch nog een team building kunt doen, of een verjaardag kan vieren. Het natuurlijk anders, maar geloof ons: dikke pret!

Covid19
We nemen het virus serieus en blijven op onze hoede betreft de groepsgrootte en mogelijkheden. Daarom leveren we meer maatwerk en is er intensief overleg. Schroom niet om contact op te nemen met Sofieke.

Waar:
-Locatie in overleg. (12-100 personen)
-Locatie in Hilversum (6-10 personen)
Aantal personen: in overleg
Duur: 1,5 of 2,5 uur
Kosten indicatie:  €30-45,00 p.p.