Maatwerk

Sofia Sparla heeft meerdere chocolade workshops in de aanbieding, en we hebben inmiddels meer dan 10 jaar ervaring. Dat maakt dat we flexibel kunnen zijn en meedenken met de wens van de klant. Heb je een allergie? Wil je een speciaal thema? Flinke groep grootte? Een school activiteit? We spelen erop in met Maatwerk.

Chocolade:

Wat alle workshop gemeen hebben, is dat we beginnen met een korte introductie en klein proeverijtje. Er is thee/koffie en de groepen zijn (in Hilversum) niet te groot, zodat er voldoende aandacht is voor iedereen. We werken alleen met goede kwaliteit chocolade en ingrediënten.


Een greep uit de verschillende workshops:
-bonbons 2,5 uur
-bonbons 1,5 uur
-Chocolatemakers workshop.
-Hart van chocolade maken.
-Vegan workshop.
-Paasworkshop
-moederdagworkshop
-chocolade reep maken
-kinderfeestje
-kerstkransjes maken
-chocolade letter maken
-online workshops met mooi pakket.

Proeverij


Tijdens de proeverij krijg je uitleg over het productie proces van chocola en leer je de smaken herkennen van verschillende soorten chocola. Afkomst van de cacao en gebruik van suiker en eventueel melk speelt daarbij een grote rol.

De workshop is uitermate geschikt als vrijgezellenfeestje, team-uitje of team-building, omdat er samen gewerkt dient te worden en omdat chocolade áltijd gezelligheid betekent. Voor groepen boven de 50 personen zijn op maat gemaakte activiteiten mogelijk.

Online lessen
In verband met Covid19 zijn veel activiteiten met de groep uitgesteld of afgemeld. Wij hebben nu ook online workshops ontwikkeld, zodat je toch nog een team building kunt doen, of een verjaardag kan vieren. Het natuurlijk anders, maar geloof ons: dikke pret!

Covid19
We nemen het virus serieus en blijven op onze hoede betreft de groepsgrootte en mogelijkheden. Daarom leveren we meer maatwerk en is er intensief overleg. Schroom niet om contact op te nemen met Sofieke.

Waar:
-Larenseweg 15 te Hilversum (6-14 personen)
-of locatie in overleg (1-100 personen)
Duur: 1,5-2,5 uur
Kosten indicatie:  €35-45,00 p.p.