Deze Sushi workshop wordt standaard als volledige diner-workshop (2,5 uur) aangeboden. We maken in deze workshop nigiri, maki, uramaki (inside-out) en temaki (handroll) of futomaki. Standaard gebruiken we vis en soms vlees, maar we kunnen ook een vegetarische workshop verzorgen. Tijdens de workshop wordt er groene thee, saké en desgewenst andere drankjes geserveerd. Vergis je niet; het is een hele maaltijd!

Voor grotere gezelschappen met minder tijd kunnen we ook een lichte lunchworkshop (1,5 uur) verzorgen.

Maatwerk
De opzet (en ingrediënten) van de workshop kan aangepast worden, afhankelijk van groep en locatie. Hebben we een keuken tot onze beschikking, dan kunnen we eerst aandacht besteden aan het snijden en voorbereiden van alle ingrediënten. Is de groep groot en de tijd iets beperkter, dan worden de ingrediënten van te voren bereid en ligt de nadruk op gezamenlijk aan tafel de sushi rollen en opeten.

Online
We hebben nu ook een online Sushi workshop aan te bieden. Sushi maken online blijkt heel erg goed te werken. Je zit lekker aan tafel, kunt de stappen heel goed volgen en hebt alle tijd om tussendoor lekker te eten en gezellig bij te kletsen. Voor meer informatie: online sushi workshop

COVID19
We nemen het virus serieus en blijven op onze hoede betreft de groepsgrootte en mogelijkheden. Daarom leveren we meer maatwerk en is er intensief overleg. Schroom niet om contact op te nemen met Sofieke.

Waar:
-Lokatie in overleg. (12-100 personen)
-Lokatie in Hilversum (8-12 personen)
Aantal personen: in overleg
Duur: 1,5 of 2,5 uur
Kosten indicatie:  €35-50,00 p.p.