Onze Sushi workshop wordt standaard aangeboden als een volledige ervaring van 2,5 tot 3 uur. Tijdens deze workshop leren deelnemers hoe ze nigiri, maki, uramaki (inside-out), en temaki (handroll) of futomaki kunnen bereiden. We gebruiken standaard vis en soms vlees, maar we kunnen ook een vegetarische variant verzorgen. Tijdens de workshop worden groene thee, saké en andere drankjes geserveerd, en vergis je niet, het is een complete maaltijd !

Onze studio in Hilversum (Larenseweg 15) biedt ruimte aan groepen tot 16 personen, waardoor het een heerlijke locatie is om rustig verjaardagen of speciale dagen te vieren. De kosten bedragen €60,00 per persoon, inclusief drankjes, koffie en thee met een lekkernij.

Voor grotere groepen bieden we maatwerk aan. We kunnen samen op zoek gaan naar een geschikte locatie, de workshopduur aanpassen en de opzet en ingrediënten naar wens aanpassen. Als we toegang hebben tot een keuken, kunnen we zelfs de aandacht richten op het snijden en voorbereiden van alle ingrediënten. In het geval van grote groepen en beperkte tijd worden de ingrediënten vooraf bereid, en ligt de nadruk op het gezamenlijk rollen en genieten van de sushi aan tafel.

Schroom niet om contact op te nemen met Sofieke.

Waar:
Lokatie in overleg. (14- 80 personen)
Duur: 2-3 uur
Kosten indicatie:  €50-€60 p.p.