Deze Sushi workshop wordt standaard als volledige workshop (2,5-3 uur) aangeboden. We maken in deze workshop nigiri, maki, uramaki (inside-out) en temaki (handroll) of futomaki. Standaard gebruiken we vis en soms vlees, maar we kunnen ook een vegetarische workshop verzorgen. Tijdens de workshop wordt er groene thee, saké en desgewenst andere drankjes geserveerd. Vergis je niet; het is een hele maaltijd!

De studio in Hilversum (Larenseweg 15) is geschikt voor groepjes tot 14 personen. Een heerlijke plek om rustig verjaardag of speciale dag te vieren.
De kosten zijn €55,00 per persoon, inclusief drankjes, koffie en thee met iets lekkers.

Maatwerk
Voor grotere groepen leveren we maatwerk. Samen gaan we op zoek naar een geschikte locatie; Er kan eventueel een kortere workshop gegeven worden; de opzet en ingrediënten kunnen naar wens aangepast worden.
Hebben we een keuken tot onze beschikking, dan kunnen we eerst aandacht besteden aan het snijden en voorbereiden van alle ingrediënten. Is de groep groot en de tijd iets beperkter, dan worden de ingrediënten van te voren bereid en ligt de nadruk op gezamenlijk aan tafel de sushi rollen en opeten.

Online
Naast de fysieke workshops hebben we nu ook een populaire online Sushi workshop aan te bieden. Sushi maken online blijkt heel erg goed te werken. Je zit lekker aan tafel, kunt de stappen heel goed volgen en hebt alle tijd om tussendoor lekker te eten en gezellig bij te kletsen. Voor meer informatie: online sushi workshop

Schroom niet om contact op te nemen met Sofieke.

Waar:
-Lokatie in overleg. (12-100 personen)
Duur: 2-3 uur
Kosten indicatie:  €50-55,00 p.p.