Nieuwe workshops.

De agenda met workshops waar je je voor kunt inschrijven is weer bijgewerkt tot eind juni.

Er zijn ook twee nieuwe workshops bij gekomen die je in de loop van het jaar ook kunt boeken met een groep op een dag dat voor jullie past. Hieronder de workshops op een rijtje. In de agenda kun je daar meer over lezen. En wil je tot in de detail vernemen wat we koken? Dan stuur je mail.

03-3-24: Italiaans 4 gangen 
08-3-24: Spaanse tapas
17- 3-24: Pasen chocolade workshop
01- 4-24: high tea 2e paasdag.
06-4-24: Thais menu
19- 4-24: Indonesische rijsttafel vegetarisch
21- 4-24: Bonbonworkshop
17- 5-24: Italiaans menu
19- 5-24: Aziatische tapas
31- 5-24: Japans menu
09-6-24: Spaanse tapas
29-6-24: Thais menu

Bonbon workshop Kersteditie (open inschrijving)Tijdens deze workshop gaan we lekkere bonbons maken voor de kerstdagen. En ja, we knutselen ook wat kerstkransjes in elkaar zodat je ze in je kerstboom kunt hangen. Het wordt echt een gezellige middag waar we samen gaan koken, creatief bezig zijn, versieren en inpakken. Alles heeft wat aandacht nodig, maar geen zorgen, we zorgen natuurlijk voor een gezellig kopje koffie erbij. Het is de perfecte workshop om met z’n tweeën aan mee te doen.

Wanneer: Zondag 17 december, 14:00-16.30u 
Waar: Larenseweg 15 Hilversum
Aantal personen: 8-12 
Prijs: €45 p.p. incl. koffie/thee
Meer info/deelname:info@sofiasparla.nl

Bonbon workshop (open inschrijving)

Vandaag staat er een uitgebreide bonbonworkshop op het programma, waarbij we echt de diepte ingaan wat betreft chocolade. In deze workshop gaan we niet alleen in op heerlijke vullingen, maar behandelen we ook verschillende technieken. Voel je vrij om me alles te vragen wat je wilt, maar geniet ook vooral van de gezelligheid en de grote doos bonbons die je na afloop mee naar huis neemt.

We starten om 15.00 uur met koffie/thee en een proeverijtje om je te verwelkomen. Daarna gaan we meteen aan de slag met het maken van vullingen voor roomtruffels, ganache, marsepein en nog veel meer. Ik deel handige trucjes om de chocolade op de juiste temperatuur te krijgen, zodat we prachtige bonbons kunnen maken. Alle bonbons verdelen we onder de groep, dus je gaat met een heerlijke selectie naar huis.

Check de actuele data in de Agenda
Wanneer: 15:00-17.30u 
Waar: Larenseweg 15 Hilversum 
Aantal personen: 8-12 
Prijs: €40p.p. incl. koffie/thee
Meer info/deelname:info@sofiasparla.nl

Aziatische Tapas (open inschrijving)


De Aziatische keuken is echt mijn favoriet, zowel om te eten als om zelf gerechten uit te proberen. Of het nu gaat om gerechten uit Vietnam, Japan of Thailand, ik ben er dol op. Tijdens deze workshop gaan we een diverse selectie van deze gerechten proeven. Het wordt een soort Aziatische tapasmaaltijd, met heerlijke gerechten zoals Gyoza uit Japan, viskoekjes uit Thailand, Vietnamese loempia’s en futomaki sushi. Je vertrekt niet alleen met een volle buik, maar ook met een lijst met recepten die je in de toekomst kunt gebruiken.


Check de actuele data in de Agenda
Hoe laat: 18:00-21.30u
Waar: Larenseweg 15 Hilversum (er is beperkt parkeerruimte)
Hoeveel personen: 8-12 
Kosten: €60p.p. inclusief drankjes
Aanmelden: info@sofiasparla.nl 
(Na betaling ben je verzekerd van een plekje)

Indonesisch koken- vegetarisch (open inschrijving)

Heb je interesse in de veelzijdige Indonesische keuken en wil je leren hoe je heerlijke vegetarische gerechten kunt maken? Dan hebben we goed nieuws voor je! We gaan een leerzame én smakelijke vegetarische Indonesische kookworkshop organiseren in onze kookstudio, vlakbij het centraal station van Hilversum.

Tijdens deze workshop gaat Sofia je begeleiden en je de geheimen van de Indonesische keuken laten ontdekken. Je leert hoe je authentieke gerechten zonder vlees kunt bereiden. Het wordt een interactieve, gezellige en laagdrempelige ervaring waarbij je zelf de handen uit de mouwen steekt en je culinaire vaardigheden verbetert. We gaan een rijsttafel maken met diverse gerechten, van pittig tot minder pittig, dus er is voor ieder wat wils.

Deze workshop is geschikt voor iedereen die van lekker koken houdt, of je nu een doorgewinterde kookliefhebber bent of gewoon nieuwsgierig naar de Indonesische keuken. Iedereen is van harte welkom om mee te doen.

Check de actuele data in de Agenda
Wanneer: 17:00-21:00
Waar: Larenseweg 15 Hilversum (er is beperkt parkeerruimte)
Hoeveel personen: 8-12
Kosten: €60p.p. inclusief drankjes
Aanmelden:info@sofiasparla.nl
(Na betaling ben je verzekerd van een plekje)