Op zoek naar een feestje?

Wat dacht je van een sushi workshop tijdens een familiefeest of team uitje ? Of een bonbon workshop tijdens je vrijgezellen party, (of voor de verjaardag van je oma). Speciaal voor kids van 7-12 is er het populaire kinderfeestje. Kun je even niet bij elkaar op bezoek? Geen probleem. We hebben een paar toffe online workshops ontwikkeld. De ‘do-it-yourself’ box doet het goed als verjaardags- of kerstcadeau. Want.. wanneer is chocolade nou niet een schot in de roos?

Chocola

Iedereen wordt blij van chocolade en met een workshop is het dus altijd feest! Laat je groep genieten en laat ze tegelijk de handen uit de mouwen steken. Succes verzekerd. Op onze locatie in Hilversum
(6-12 pers.) of op een andere lokatie. Nu we niet altijd live bij elkaar kunnen zijn, is er ook een online workshop+box beschikbaar. (vanaf 10 pers.)

Sushi

Lachen, leren én samen eten. Tijdens onze Sushi workshop maak je samen een lunch of diner klaar. In overleg bereiden wij de ingrediënten voor, zodat jullie tijd hebben voor het allerleukste: de sushi rollen én opeten. Maaltijd vullend. Zeker weten! Voel je welkom op onze locatie in Hilversum (6-8 pers.), of op een andere locatie (12-100 pers.).