Met een ‘Do it Yourself’ Bonbon-box ga je zelf aan de slag met het maken van een prachtig romig chocoladehart. Of een heerlijke combinatie van bonbons. Deze luxe box krijg je thuisgestuurd en we leveren er online-video-instructies bij, met praktische tips. Zodat het helemaal goed komt en je in korte tijd genoeg chocolade gemaakt hebt voor het hele gezin ;-). Of natuurlijk helemaal alleen voor jezelf.

Je leert o.a. ook hoe je eenvoudig chocolade smelt en tempereert..

De mooie Bonbon-box is met zorg gevuld met biologische ingrediënten en de heerlijke chocolade van Chocolatemakers. Een prima cadeau om te geven of te krijgen. Ken jij iemand met wie je graag bonbons zou willen maken? Of die je een ‘hart’ onder de riem zou willen steken? Dan verras hem of haar met een ‘Do it Yourself’ bonbon box.