Online

Het is heerlijk lekker druk geweest de afgelopen maanden. Ik heb vele groepen online mogen verwelkomen en dat was echt gezellig én leerzaam. Online lesgeven is nog steeds een relatief nieuwe manier om de mensen te bereiken, maar het blijkt in sommige gevallen gewoon echt goed te werken. De bonbonpakketten en de bonbonworkshop daar aan vast zijn een waar succes gebleken. Het is natuurlijk altijd al leuk om een mooi cadeau thuisgestuurd te krijgen. Vervolgens gezamenlijk worstelen om er iets lekkers mee te maken is leuk, gezellig, grappig soms en ook veilig -zo in eigen huis. Het vraagt naar meer binnen de virtuele muren van Sofia Sparla. 

Sushi workshop

Nu heb ik ook de sushi workshop eindelijk in een vorm weten te gieten die werkt online. En die zelfs heel goed werkt! Ik heb inmiddels een paar groepen ‘gedraaid’ en het is een feest. Hoe gaat dat dan?

Normaal gesproken doe ik voor een sushi workshop alle voorbereidingen als rijst koken, tafel dekken en andere ingrediënten snijden. Je zit dan aan een lange tafel met je vrienden of collega’s en maakt de sushi onder begeleiding van mij.

Online is het net even anders. Ik stuur je ook een mooi pakket toe, met de basis die je nodig gaat hebben. Daarnaast vind je instructies om zelf de rijst te koken, boodschappen te doen en tafel te dekken. Heel overzichtelijk allemaal. Niet moeilijk, maar je moet het wel even doen.

Het voordeel van deze online workshop, is dat mijn handelingen heel goed te zien zijn. De camera staat goed opgesteld in 2 standen, zodat elke stap heel duidelijk is. Nog een voordeel is dat je de ingrediënten geheel naar je eigen smaak kunt sturen, aangezien je zelf boodschappen gaat doen.

Daarnaast is er ook in een online workshop genoeg ruimte om leuke anekdotes te vertellen, iets meer over het ontstaan van sushi te vernemen en ook nog uitgebreid bij te kletsen met de anderen.

Mijn ervaring is dat deze workshop echt leuker is als je met minimaal 2 personen aan de slag gaat in één huishouden. Om dit te bevorderen heb ik ook 2-persoons pakketten die je kunt bestellen. De prijs is een stuk voordeliger. Samen de voorbereidingen doen draagt al bij aan de gezelligheid.
Kijk even voor meer informatie naar de Online Sushi workshop in mijn shop.

Nieuw:

Je kunt nu ook met 2 personen meedoen met een workshop die ik in de agenda gepland heb, door je in te schrijven en een 2-persoons pakket te bestellen. Zie de agenda voor de data.