Een Paasei maken is nog best wel een uitdaging. Maar we hebben twee leuke manieren ontwikkeld, zodat het voor iedereen in deze workshop goed te doen is. We maken een ‘mandje’ van een groot half paasei. En daarnaast is er alle tijd voor het maken van verschillende bonbons met vulling. Denk aan marsepein, ganache of praliné. Met de zelfgemaakte bonbons vullen we ons mandje en alles wordt mooi verpakt. Deze workshop duurt 2,5 uur.

We hebben ook een kortere Paasworkshop in de aanbieding. Dit is een leuke kennismaking met chocolade, waarin we chocolade proeven, tempereren en waarbij we een paasei gaan ‘opspuiten’ en versieren. Ook hier hebben we nog tijd voor wat extra bonbons, die je meeneemt in een zakje. Deze workshop duurt 1,5 uur.

Proeverij
Natuurlijk wordt er veel geproefd en leg ik uit hoe chocolade gemaakt wordt. Wat is het verschil tussen de ene en de andere reep? Hoe moet ik proeven?

De workshop is uitermate geschikt als vrijgezellenfeestje, team-uitje of team-building, omdat er samen gewerkt dient te worden en omdat chocolade áltijd gezelligheid betekent.

Online lessen
Wij hebben nu ook online workshops ontwikkeld, wat natuurlijk begon als noodzaak, maar geloof ons: dikke pret!

Covid19
We nemen het virus serieus en blijven op onze hoede betreft de groepsgrootte en mogelijkheden. Daarom leveren we meer maatwerk en is er intensief overleg. Schroom niet om contact op te nemen met Sofieke.

Waar:
-Larenseweg 15 te Hilversum (6-12 personen)
Duur: 1,5 of 2,5 uur
Kosten indicatie:  €35 p.p. voor de 1,5 uur en €45,00 p.p. voor de 2,5 uur. inclusief koffie/thee