Wie is Sofieke?

Wieissofiekeheader
Sofieke is al een x-aantal jaren professioneel bezig met chocolade en met koken. Ze heeft een opleiding gevolgd aan het ROC in Amsterdam en gaf op diverse plekken in Nederland les in het verwerken van chocolade; o.a. aan één van de beste bakkersopleidingen van Nederland: het Bakery Institute. Verder heeft ze haar eigen workshop-ruimte in Hilversum, geschikt voor kleinere groepjes, begeleidt ze workshops bij diverse kookstudio’s en werkt ze soms ook nog bij Chocolatemakers; een chocoladefabriek te Amsterdam.

Naast chocolade maken en verwerken is er nog meer te beleven en te leren en te doen. Sushi-workshops voor 10-120 personen, leren schilderen misschien? Het kan allemaal. We kunnen nog wel even doorgaan, maar misschien is het handiger om contact op te nemen met Sofieke. Zij helpt je graag aan een leerzame cursus, workshop, proeverij of lezing.

Sofieke is niet alleen creatief met eten; ze maakt ook tekeningen en illustraties, die je kunt bewonderen op o.a. instagram. Binnenkort zal er een aparte website gelanceerd worden.