Als we voorlopig niet met grote groepen bij elkaar kunnen zijn om zoiets leuks te doen als bonbons maken, dan doen we het toch gewoon online! En het werkt. We zijn er trots op dat we onderstaande workshops met een luxe pakket vol volledig biologische en duurzame ingrediënten kunnen aanbieden. De chocolade die we hiervoor gebruiken is van Chocolatemakers ; een (bezoekbare) fabriek in Amsterdam.

online, écht leuk.

Wil je je groep, je medewerkers, je collega’s, je familie-leden eens echt in de watten leggen, maar ze óók eens uitdagen er iets voor te doen? Dan is deze activiteit een perfecte keuze. Vanaf 10 personen begeleidt Sofieke je door alle stappen heen. Mensen vinden het over het algemeen heel leuk om bij elkaar in de keuken te kijken. Het is leerzaam, hilarisch soms en vooral natuurlijk lekker.


Waar: thuis, bij jou in de keuken (online)
Wanneer: neem contact op met Sofieke voor een datum.
Aantal personen: 10-100 personen
Hoe: via een Zoom-meeting

English:
We are happy to offer you different online workshops, completed with a nice box, full of organic and sustainable products. The chocolate we use is made by Chocolatemakers, a factory based in Amsterdam.

Online- it works!

Do you want to treat your colleagues, family members or friends? And do you want to challenge them, to do something for it? Then this activity is a perfect choice. People generally really like to look into each others kitchen. It is educational, hilarious at times and over all delicious.

6 comments

  1. Gisteren (21-12-2020) een super leuke online bonbon workshop gevolgd met mijn collega’s. Truffels, flicken én bonbons gemaakt. Ze zijn niet zo strak geworden als die uit de winkel maar des te mooier. Leuk ook om te zien dat er eindeloos gevarieerd werd met versiersels. Gekleurde hagelslag, walnoten en zelfs rozemarijn zag ik langskomen. Echt een aanrader als je van chocolade houdt en je collega’s op een andere manier wilt leren kennen.

  2. Vlak voor de feestdagen de online workshop ‘Bonbons maken’ gevolgd met al mijn collega’s. Iedereen had van te voren thuis alle benodigdheden via de post gekregen. We hebben in een uur tijd met relatief weinig verschillende ingrediënten heel veel verschillende soorten bonbons gemaakt. Dus het resultaat zag er daardoor spectaculair uit. Via Zoom kregen we instructies via duidelijke stappen en je kunt alle collega’s ook thuis in de keuken aan het werk zien. Dat voelt dan toch wel gezellig ondanks de digitale afstand. Aanrader dus!

  3. Gister het verjaardagsfeestje van onze dochter van 11 gevierd met de bonbons workshop in Hilversum. Sofia is rustig en legt de kinderen allerlei dingen uit. Heel informatief maar niet langdradig. Veel variatie en ze zet de jarige echt op de voorgrond, maar vergeet daarbij de andere kinderen zeker niet. Iedereen krijgt taakjes en aandacht. We gingen naar huis met een doos vol bonbons die de kinderen trots thuis konden showen en opeten natuurlijk! Echt een aanrader deze workshop.

    1. Dankjewel Mariska! Het was heel gezellig.Ik ben benieuwd of jullie nog een tafeltennistafel gekocht hebben ;-).

  4. Op 17 maart 2022 de online bonbon workshop gevolgd met mijn collega’s. Iedereen was voorzien van een bonbon workshop pakket met alle benodigdheden. Deze waren ook op tijd bezorgd. Wij hebben met Sofia een onwijs leuke workshop van 1,5 uur gehad via Teams. Tijdens de workshop hebben we chocolade bonbons hebben gemaakt met een heerlijke bounty vulling, kokos rasp, smarties en cacao poeder en nibs. De prestatie over cacao en chocolade vonden wij ook heel interessant. Ontzettend bedankt Sofia voor de leuke workshops en de heerlijke bonbons. Ik heb veel complimenten ontvangen van mijn collega’s.

Leave a Reply

Your email address will not be published.