De afgelopen tijd kreeg ik regelmatig de vraag of ik ook kookworkshops aanbied waar je individueel aan mee kunt doen. Dat is inmiddels zo ver: leuke kookworkshops met een wisselend thema. Je kunt je inschrijven met 1, 2 of 8 personen ;-).
Zie in de agenda de data tot zover.

In december bijvoorbeeld kun je bonbons maken of aansluiten bij een Thaise en Japanse workshop:

Zondag 18 december 2022- Thaise workshop 
Aan het einde van de middag komen we samen om een heerlijk vegetarisch Thais menu te koken, met diverse gerechten die je zeker thuis nog eens kunt maken. Een zelfgemaakte groene currypasta die we verwerken in een curry; loempiaatjes, rode curry, geroerbakte groenten, tamarinde eieren, etc.
English: 
At the end of the afternoon we come together to cook a delicious vegetarian Thai menu, with various dishes that you can certainly make again at home. A homemade green curry paste that we process in a curry; spring rolls, red curry, stir-fried vegetables, tamarind eggs, etc.

Hoe laat: 16:00-19:30u (inloop vanaf 15:45u)
Waar: Larenseweg 15 Hilversum (er is beperkt parkeerruimte)
Hoeveel personen: 6-10 
Kosten: €55 inclusief drankjes
Informatie/aanmelding:info@sofiasparla.nl
(Na betaling ben je verzekerd van een plekje)

Wil je ook wat inspiratie opdoen? Of heb je gewoon behoefte aan wat gezelligheid en het ontmoeten van nieuwe mensen? Koken is altijd een goed idee! De workshop heeft als hoofddoel het koken gezellig te maken. De recepten zijn goed te doen en na afloop krijg je alle recepten via de mail thuisgestuurd.
Over het algemeen duurt het koken 1-1,5 uur. De totale workshop duurt 3-4 uur, want we nemen natuurlijk genoeg tijd om lekker te eten, te drinken en bij te kletsen.