De afgelopen tijd kreeg ik regelmatig de vraag of ik ook kookworkshops aanbied waar je individueel aan mee kunt doen. Dat is inmiddels zo ver: leuke kookworkshops met een wisselend thema. Je kunt je inschrijven met 1, 2 of 8 personen ;-).
Zie in de agenda de data tot zover.

In oktober bijvoorbeeld eentje, waarbij je de recepten op diverse feestjes nog goed kunt gebruiken. We gaan in oktober ook sushi maken en in november komt de Thaise workshop weer aan bod.

Zondag 16 oktober 2022- Mezze workshop 
Een Mezze workshop betekent dat we deze middag aan de slag gaan met het maken van verschillende tapas uit de Libanese, Palestijnse of Griekse keuken. Hummus; muhammara, falafel, etc. Perfecte gerechtjes om te serveren tijdens één van je feestjes. Beloofd: niet moeilijk, wel lekker. De gerechten zullen geschikt zijn voor vegetariërs. Wellicht maken we één gerecht met vis.
English: A Mezze-table with all tasty tapas from the Middle-east. Each of us will make a dish, with we will enjoy together. The workshop is suitable for vegetarians, but maybe we will make one dish with fish. If you are vegan, please let me know in advance.

Hoe laat: 16:00-19:30u (inloop vanaf 15:45u)
Waar: Larenseweg 15 Hilversum (er is beperkt parkeerruimte)
Hoeveel personen: 6-10 
Kosten: €55 inclusief drankjes
Aanmelden:info@sofiasparla.nl
(Na betaling ben je verzekerd van een plekje)

Wil je ook wat inspiratie opdoen? Of heb je gewoon behoefte aan wat gezelligheid en het ontmoeten van nieuwe mensen? Koken is altijd een goed idee! De workshop heeft als hoofddoel het koken gezellig te maken. De recepten zijn goed te doen en na afloop krijg je alle recepten via de mail thuisgestuurd.
Over het algemeen duurt het koken 1-1,5 uur. De totale workshop duurt 3-4 uur, want we nemen natuurlijk genoeg tijd om lekker te eten, te drinken en bij te kletsen.