Zet je moeder in het zonnetje vandaag. Met chocolade zit je altijd goed! Lekker ontspannen samen aan de slag.
Kopje koffie of thee met wat lekkers..een korte uitleg over chocolade en dan gaan we aan de slag met het maken van roomtruffels en een hart van chocolade. In de smaak die je lekker vindt. We nemen extra de tijd om het hart mooi te versieren, met nootjes, snoepjes of extra chocolade.

De workshop begint met het maken van de vulling voor de roomtruffels. Een heerlijke romige, luchtige vulling. Dit doen we met de groep. Als de vulling klaar is en iedereen heeft eraan meegewerkt om ze op te spuiten, dan gaan ze in de vriezer en hebben we de tijd om het hart te maken. Hier ga je zelf iets moois van maken. Als de harten in de koeling staan terug te koelen, werken we samen de roomtruffels af. Aan het einde van de workshop pakken we de roomtruffels en de harten in om mee naar huis te nemen.

Proeverij
Natuurlijk wordt er veel geproefd en leg ik wat uit over chocolade. Wat is het verschil tussen de ene en de andere reep?

Wanneer: Zondag 8 mei 15:00u
Waar: Larenseweg 15 te Hilversum (2 minuten lopen vanaf het station)
Duur: 1,5-2 uur
Speciale aanbieding: €60,00 voor 2 personen.
Reserveer snel via een mail naar info@sofiasparl.nl
(Maximaal 10 personen)