De locatie van Sofia Sparla ligt op 2 minuten lopen van het station in Hilversum. Heel centraal dus en goed te bereiken met openbaar vervoer.
Maar begrijpelijk zijn er ook mensen die liever met de auto komen en dat kan. Het komende half jaar is het een kleine uitdaging, omdat de Gemeente met werkzaamheden bezig is, verderop in de straat. Daardoor is de verkeerssituatie veranderd.
Toch hebben we nog de luxe dat er een kleine parkeerplaats tot onze beschikking is achter de studio. Hieronder een plattegrondje om uit te leggen hoe je er kunt komen. De enige manier om er nu te komen is via de kleine drift. Je rijdt langs de kookstudio en dan de eerste straat (voor snackbar Jumbo) naar links. Ongeveer 30 meter verder links zie je een parkeerterrein (betaald!) en een ijzeren hek. Achter het ijzeren hek kun je gratis staan. Dit is de plek achter mijn studio. Hier kun je met 3-4 auto’s staan. Voor meer opties:
Het Lucent College heeft een kleine parkeerplaats direct achter de school waar je na 18:00u en in het weekend mag staan. De grote Jumbo heeft een grote parkeerplaats waar je tot 22:00u door de week en tot 18:00u in het weekend mag staan. Parkeren op eigen risico ;-). Maar wel gratis.