Sofie Sparla biedt kookworkshops waarin samen gekookt én gegeten wordt voor groepen van 8 tot 80 personen. Kleine gezelschappen tot 15 personen zijn van harte welkom in onze gezellige kookstudio, gelegen naast het station in Hilversum. Hier organiseren we ook open inschrijving workshops voor individuele deelnemers. Voor grotere groepen komen we met plezier naar jouw gekozen locatie en verzorgen we de workshops daar.

Open inschrijving workshops


Aziatische tapas 
Vrijdag 27 Oktober (VOL)
Vrijdag 24 November

Bonbon workshop
Zondag 19 November

Bonbon workshop kerst special !
Zondag 17 December


Kookworkshops in de studio

In onze knusse studio in Hilversum gaan we samen de keuken in om vervolgens aan een prachtig gedekte tafel te genieten van een gezellige maaltijd. Met je vrienden, familie of team bereid je een buffet of menu, geschikt voor 8-15 personen. Je hebt de keuze uit diverse opties, Aziatische Tapas, Japanse Sushi, een klassieke Hollandse high tea, of een smakelijk Italiaans of Midden-Oosters buffet.


Kookworkshops op locatie

Voor grotere groepen, van 15 tot 80 personen, bieden we de mogelijkheid om onze kookworkshops op jouw locatie te organiseren. We hebben veel ervaring in het verzorgen van maatwerk, zowel voor particulieren als voor grote organisaties en bedrijven, waaronder Aesics, Nike, NOS, Campina, het Gooiziekenhuis, GGD Amsterdam, en meer.

Meeting/vergadering

Kookstudio Sofia Sparla is te huur als vergaderlocatie voor kleine groepjes. Het ligt zeer centraal en op kruipafstand van het station. De ruimte (25m2) is heel sfeervol en heeft een mooie grote tafel, wifi en koffie/thee machine. De keuken leer je kennen als je aansluitend een kookworkshop boekt.

Scholieren workshops

We organiseren regelmatig bonbonworkshops voor basisscholieren als onderdeel van speciale evenementen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en te ontdekken hoe we een leuke en leerzame ervaring kunnen bieden aan de kinderen tijdens bijzondere gelegenheden. We kijken ernaar uit om samen te werken!