Heb je interesse in de veelzijdige Indonesische keuken en wil je leren hoe je heerlijke vegetarische gerechten kunt maken? Dan hebben we goed nieuws voor je! We gaan een leerzame én smakelijke vegetarische Indonesische kookworkshop organiseren in onze kookstudio, vlakbij het centraal station van Hilversum.

Tijdens deze workshop gaat Sofia je begeleiden en je de geheimen van de Indonesische keuken laten ontdekken. Je leert hoe je authentieke gerechten zonder vlees kunt bereiden. Het wordt een interactieve, gezellige en laagdrempelige ervaring waarbij je zelf de handen uit de mouwen steekt en je culinaire vaardigheden verbetert. We gaan een rijsttafel maken met diverse gerechten, van pittig tot minder pittig, dus er is voor ieder wat wils.

Deze workshop is geschikt voor iedereen die van lekker koken houdt, of je nu een doorgewinterde kookliefhebber bent of gewoon nieuwsgierig naar de Indonesische keuken. Iedereen is van harte welkom om mee te doen.

Check de actuele data in de Agenda
Wanneer: 17:00-21:00
Waar: Larenseweg 15 Hilversum (er is beperkt parkeerruimte)
Hoeveel personen: 8-12
Kosten: €60p.p. inclusief drankjes
Aanmelden:info@sofiasparla.nl
(Na betaling ben je verzekerd van een plekje)