Chocolade, Chocolade-technieken, Nagerecht, Workshops

Een toffe chocolade-cursus.

Je hebt keukens en je hebt keukens. Ik kom van alles tegen als docent, maar zelden zo’n mooie ruimte als bij het Bakery Institute te Zaandam. Het is gevestigd in de oude Verkadefabriek en heeft daarmee mooie, hoge ramen, alles groots, schoon..véél werkbanken, mooie apparaten, grote koelingen, een (horeca)vaatwasser die het doet, prachtige ovens én (dat is wel het allerbelangrijkste) iedereen die er rondloopt heeft de kennis waar je alleen maar respect voor kunt opbrengen. En ik ben gevraagd om er les te gaan geven. Hoe geweldig is dat! 🙂 🙂
foto-4

Naast allerlei hele mooie broodcursussen/opleidingen, is er ook een chocoladecursus ontwikkeld, waarin je in 4 zaterdagen een goede basis legt om zelf als chocolatier aan de slag te gaan. Met de vervolgcursus van weer 4 zaterdagen ga je nog verder uitbreiden in je kennis, maar vooral ook vaardigheid in het vak. Elke dag start om 9.30u en eindigt om 15.30u-16.00u. Tussen de middag wordt er een lunch verzorgt. En elke zaterdag kom je thuis met de heerlijke lekkernijen die je gemaakt hebt. Reken maar dat je trots zult zijn. De groepen zijn klein, zodat er voldoende aandacht is en voldoende eigen ruimte om te werken. En je krijgt les van mij. Wie wil dat niet. 😉 Met een beetje mazzel zit de cursus nog niet vol, maar heel zeker weet ik dat niet. Wacht dus niet te lang met je aanmelden.

Kijk eens op de website van het Bakery Institute (www.bakeryinstitute.nl) voor meer informatie en cursussen. Ze zitten niet stil daar; de kennis die overgebracht wordt is op de praktijk gericht en wordt vanuit de praktijk ook steeds weer bijgeschaafd. Een aanrader dus.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply