Activiteit, Bakgerechten, Chocolade, Nagerecht, Workshops

Patisserieworkshop

‘Bakken is een vak apart’, hoor ik mezelf vaak zeggen. En zoals bij elk vak, is het vooral het oefenen wat tot ware kunstwerkjes leidt. Je wordt tegenwoordig bedolven onder de prachtige, kleurrijke kook-en bakboeken, waardoor het water je al in de mond loopt, maar zonder de oefening vooraf, vallen de resultaten vaak erg tegen.

Dus het helpt heel erg als je je ergens in vast bijt..als je een lievelingsrecept hebt bijvoorbeeld, wat je een aantal keren achter elkaar gaat bakken..totdat je oven begrijpt wat de bedoeling is; tot dat je mixer de slag te pakken krijgt; totdat je jezelf hoort zuchten van tevredenheid. Oefenen dus. En wat is er nou leuker dan samen met anderen een middag met je vingers in het deeg te staan, liters chocolademousse te slaan en diamantjes van taartjes te bakken? Met de nodige begeleiding, zodat je met grote zekerheid thuis aan kunt komen met pracht-exemplaren.

Een patisserieworkshop kan ik geven op lokatie of in nader te bepalen bakkerij in Amsterdam of Utrecht. Misschien dat je moeder net jarig is geweest, of wordt het tijd dat je man eens iets anders bakt op zondag dan dat beproefde familie-recept van 20 jaar geleden? Misschien is het tijd voor een vader-dochter-uitje of gaat je beste vriendin binnenkort emigreren? Misschien neemt een lievelingscollega afscheid op je werk of is het gewoon echt tijd om jezelf eens in het zonnetje te zetten? Een patisserieworkshop is een pracht cadeau. Vraag om meer informatie via het contactformulier.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply