Activiteit, Chocolade, Happy chocolate, Workshops

Moederdag Bonbon Workshop

Moederdag Bonbon Workshop

 

IMG_2058

Het is weer tijd voor Bonbons maken. Dit keer in Amsterdam.  Dit is het moment om je eigen moeder in het zonnetje te zetten en -samen met haar? – je eigen chocolaatjes te gaan maken. Liefde gaat -dat weten we al jaren- nog steeds door de maag. 😉

Vandaag mag je toegeven aan de zoete verleidingen..
Na de ontvangst met een kop koffie/thee krijg je een korte intro en proeverij. Wat gaan we doen? Met welke chocolade? En waar komt deze eigenlijk vandaan? Hoe wordt chocolade gemaakt?
Vervolgens gaan we hard aan de slag met vullingen, diverse chocolades en mooie vormen. Je gaat naar huis met nieuwe kennis en voldoende lekkere bonbons om het weekend te scoren bij je bezoek of natuurlijk bij je moeder ;-).

In Amsterdam krijg je de kans om een rondleiding er bij te krijgen door een echte chocolade fabriek, om met eigen ogen te zien wat er allemaal nodig is om een lekkere reep chocolade te maken. Dit is uniek in Nederland!

Datum: zondag 8 mei in Amsterdam
Duur:
2,5 uur
Lokatie: in Amsterdam; zesde vogelstraat 54
Aantal personen: 8-10 personen
Kosten: €40,00 p.p.
Tijd: 14:00 uur

Neem contact op met Sofieke voor meer informatie. Of eventueel een andere tijd, met je eigen groepje. Check ook even de agenda op deze site, voor andere activiteiten.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply