Activiteit, Chocolade, Chocolade-technieken, Workshops

duurzame moederdag

Het is weer bijna de tijd dat we moeder in het zonnetje zetten. Op 12 mei is het moederdag. Dit jaar heb ik in samenwerking met Fruittuin van West in Amsterdam een moederdag aanbieding samengesteld. Op deze dag kun je je inschrijven voor een gezellige bonbonworkshop en aansluitend genieten van een heerlijke lunch op de prachtige lokatie van Fruittuin van West. Zowel binnen als buiten is het er gezellig en sfeervol.

Een mooi bijkomend voordeel is dat op deze dag gelet wordt op duurzaamheid. De chocoladeworkshop is op basis van biologische ingrediënten en de chocolade wordt ook nog eens lokaal geproduceerd door Chocolatemakers. We maken eenvoudige vullingen en verwerken deze in 1,5 uur tijd tot mooie bonbons, die ieder mee krijgt naar huis.

De lunch is -zoals we die kennen van Fruittuin van West- biologisch en zeer smakelijk.
Een duurzame moederdag dus; geschikt voor het hele gezin! (vanaf 10 jaar).

Wat: bonbonworkshop + lunch
Waar: Fruittuin van West,  Amsterdam
Wanneer: zondag 12 mei 2019
Hoe laat: start 11.00u
Duur workshop: 1,5 uur
Kosten: €45,00 p.p. (pas na betaling is je deelname verzekerd). Neem contact op met mij voor betalingsvoorwaarden of koop direct een deelname bij Fruittuin van West.
Thema: moederdag, maar iedereen is welkom. Ook vaders of zussen of vrienden, vriendinnen 😉

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Christina Kuster April 24, 2019 at 4:47 pm

    Hoi. lees over moedredag maar de tekst stopt ineens. Kosten ? workshop en lunch? 12 mei zondag. opgeven voor? betalen tnv…… iban …………….ovv………

  • Leave a Reply