Activiteit, Glutenvrij, Kooktechnieken, Veganistich, Workshops

‘Corona-vrije’ workshops

Wat een ingewikkelde weken zijn het geweest..en hoe spannend gaat de komende tijd worden! Het ‘Corona-virus’ heeft alles ook hier tijdelijk stilgelegd. Geen workshops dus de afgelopen periode. Gelukkig gaat het de goede kant op: van Rutte mogen we weer wat ruimte creëren. Vanaf 1 juni gaan we gedeeltelijk uit de ‘lock-down’ en mag de focus weer een beetje naar buiten gericht worden. Yes!

Ik sta te trappelen om weer aan het werk te gaan! Inmiddels is duidelijk dat vooral de sushi workshop die ik aanbied, goed aan te passen is op de 1,5 meter regel. Mits de ruimte waarin we werken groot genoeg is. Met de sushi workshop zit iedereen aan tafel en heeft een eigen werkstation. Je maakt ook je eigen sushi die je zelf opeet. Kans op besmetting is daarom laag. Verder doe ik vanaf mijn eigen plek alles voor, zodat eenieder kan zien wat de stappen zijn. Ik verzorg alle ingrediënten in een beschermde omgeving.

Dit vergt natuurlijk wel wat aanpassingen. Mocht je iets te vieren hebben of weer even samen willen zijn tijdens een (lekkere) activiteit (5-max 12 personen), neem dan contact met me op. Samen gaan we kijken naar de mogelijkheden.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply