Chocolade, Workshops

Chocolade-workshops voor 185 mensen.

Hoe ik erachter kom dat ik inderdaad mijn droombaan heb? Niet zo heel moeilijk, in mijn geval. Heel hard werken, grenzen verleggen én fluitend rondlopen alsof je op vakantie bent..dat allemaal tegelijkertijd. Een goed voorbeeld zijn de workshops van vorige week.
_DSC9924

Eind maart heb ik twee dagen chocoladeworkshops verzorgd in het NH-hotel Leeuwenhorst te Noordwijkerhout voor ‘s Heeren Loo Noordwijk. Dit bedrijf had een grootscheeps evenement georganiseerd voor al z’n medewerkers, met keuze uit diverse workshops waar men zich voor in kon schrijven. De chocoladeworkshop was er één van. En zeg nou zelf; wie wil dat niet?
In de praktijk betekende dat er 3 chocoladeworkshops op een dag waren, elk van 1,5 uur lang en gemiddeld 31 mensen per workshop.

Een logistieke uitdaging normaal gesproken, maar in dit geval hadden we te maken met een zeer professionele organisatie van NH Hotel Leeuwenhorst en zorgbedrijf ‘s Heeren Loo; dat werkte wel zo prettig. ‘Sofia Sparla- Kookworkshops’ wil elke dag wel zo werken!

De mensen hebben hun uiterste best gedaan (en vooral een hoop lol gehad ook, als je het mij vraagt)
_DSC0327en ieder is huiswaarts gegaan met een mooi gouden doosje vol chocolaatjes en bonbons. Daarbij had ik een receptenkaartje laten drukken, zodat ze ook thuis nog aan de slag konden met een heerlijke ganache.
Tijdens de twee dagen heeft fotograaf Roger Reuver foto’s gemaakt van de workshops. Een kleine selectie is te zien via deze link:
http://flickr.com/gp/reuver/z9y5FW/
Ik heb een hoop plezier gehad; dank jullie wel (en ook Mariella voor haar fijne hulp).

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply