bonbon workshop

Dit is een bonbon workshop in een leuke sfeer voor iedereen die wil werken met chocolade. Mooie, lekkere vullingen gaan we maken, zoals praliné, roomtruffels en ganache. Met aandacht werken we naar het eindresultaat toe: een flinke hoeveelheid lekkere chocolaatjes en bonbons. Samen gemaakt en mooi versierd. Verpakt in een luxe bonbondoos.

IMG_2068

goede kwaliteit

We gebruiken de beste kwaliteit ingrediënten (fairtrade of biologische chocolade). Je leert de chocolade te tempereren voor gebruik en krijgt tips om thuis toe te passen. Daarnaast wordt ook wat dieper ingegaan over de afkomst van chocolade, zodat je in het vervolg weet wat je koopt.

proeverij

Altijd gaan we ook proeven en tijdens de proeverij leer je smaken te herkennen die naar boven komen in de chocolade die je proeft. Afkomst van de cacao en gebruik van suiker en eventueel melk speelt daarbij een rol.

groepen

De workshop is uitermate geschikt als  vrijgezellenfeestje, team-uitje of team-building, omdat er samen gewerkt dient te worden en omdat chocolade áltijd gezelligheid betekent. Voor groepen boven de 50 personen zijn op maat gemaakte activiteiten mogelijk. Neem contact  op met Sofieke voor meer informatie.

waar:
-Lokatie in overleg. (12-100 personen)
-Lokatie in Hilversum (6-10 personen)
aantal personen: vanaf 6-12
duur: 1,5 of 2,5 uur
kosten indicatie:  €30-45,00 p.p. incl 9% btw.

SofiaSparla-flyer-bonbons

1 Comment

  • Reply Claudia Cullens October 11, 2016 at 3:48 pm

    Beste Sofia,

    Ik ben op zoek naar een workshop bonbons maken voor 6 personen en jou website trok mij aan. Heb jij voor zaterdag 19 november in de middag hiervoor ruimte?

    Met vriendelijke groeten,
    Claudia Cullens

  • Leave a Reply