tekeningen

Back to the blog.

 

Goed nieuws. Ik ben er weer. Van heel lang weg geweest.

new doc 24_1
Het afgelopen jaar zat mijn hoofd vol. Oren, ogen en neus dichtgestopt met chocolade. En computers. En andermans kantoor. Een super tof bedrijf (chocolatemakers), maar ik wilde liever die chocolade uit mijn hoofd halen en gaan doen waar ik echt goed in ben. Handen weer vies maken en mijn eigen ‘toko’ runnen. Nu is het dus zover. De tijd strekt zich voor me uit..in alle rust.. en eerlijk gezegd doodeng! Geleefd worden heeft ook zo zijn voordelen, blijkt wel ;-). Hoog tijd dus voor wat actie.
IMG_1925

 

Naast het mezelf vastbijten in het maken van een nieuw logo en uiteindelijk een nieuwe website, ben ik ook weer -na lange tijd- fanatiek aan het tekenen. Het is misschien zoiets als schaatsen (hoewel ik dat nooit aangedurft heb)..alles is nog wat roestig, maar heerlijk om te doen..èn oefening baart kunst. Mijn zoektocht daarin kun je volgen op mijn instagram-pagina (een link is rechtsonder op mijn website geplaatst). Ook weer doodeng en spannend, maar ik ga er voor.
Verder komen er weer nieuwe workshops op de site te staan. Mijn eigen workshop ruimte is nu eindelijk nagenoeg af. Nog een deur schilderen en een lamp ophangen, maar de sfeer is er heerlijk. De eerste workshop is al gegeven; binnenkort volgen er meer. Het is een ruimte voor kleine groepjes en privé-lessen en wie weet wat kinderfeestjes.

IMG_1815

En verder natuurlijk weer tijd om leuke activiteiten te doen en lekkere dingen te maken en daar over te bloggen. Zoals het appels plukken afgelopen weekend. De eerste blog daarover volgt nog.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Sofieke October 19, 2015 at 12:30 pm

    teste

  • Leave a Reply