sushiworkshop in Hilversum

Tijdens de sushi-workshop breng je je tong en oog direct met elkaar in contact. Sushi moet mooi zijn. Kleur, structuur, vorm, maar vooral ook smaak precies in balans. Er wordt aandacht besteed aan de sfeer tijdens het indekken van de tafel en op een informele manier leer je alle trucjes om smakelijke sushi te maken.

DSC_6418

 

diverse soorten sushi

De sushi die gemaakt kunnen worden zijn: nigiri, maki, urimaki (inside-out) en temaki (handroll) of futomaki. Bij de standaard workshop gebruiken we vis en soms vlees. Er kan natuurlijk ook een vegetarische workshop aangevraagd worden. Sushi is geschikt als lichte lunchworkshop (1,5 uur), maar wordt standaard als volledige diner-workshop (2,5 uur)aangeboden . Vergis je niet; het is een hele maaltijd! Tijdens de workshop is er groene thee, saké en desgewenst andere drankjes.
_DSC9410

Neem contact op met Sofieke voor meer informatie.

Waar:  Ik heb een eigen locatie (6-12 personen) in Hilversum, maar ik kan ook elders een ruimte regelen of we gaan aan de slag in uw eigen locatie.
Duur:    1,5-2,5 uur
Aantal personen:  vanaf 6 personen
Kosten:  vanaf €30,00 p.p.

1 Comment

  • Reply Roos Leber December 14, 2017 at 9:08 am

    Beste Sofieke,
    Mijn zoon wil graag een Sushi workshop voor zijn 13de verjaardag met het gezin (van 4 met de jongste van 11 jr maar ik kan daar vast wel wat volwassenen bij vinden). Zou jij een dergelijke workshop willen geven aan ons?

    Datum kunnen we in overleg vaststellen en ik denk dat voor hem en zijn zus is 1,5 a 2 uur wel voldoende qua concentratie. Alvast dank voor de reactie. vriendelijke groet, Roos Leber

  • Leave a Reply