Chocolade, Chocolade-technieken, Workshops

Paasworkshop

IMG_2628

Chocolade mag weer! Winter bijna voorbij, lang genoeg aan de lijn gedacht en weer tijd om aan de lente te denken.. lieve kleine kuikentjes, paashazen en natuurlijk een hoop eieren: Paaseieren wel te verstaan.. van chocolade.

Op verzoek heb ik een workshop gepland in de week voor Pasen.

We gaan een mooi Paas-mandje maken van chocolade, die we versieren én natuurlijk vullen met zelf gemaakte bonbons!  Eens kijken hoe paas-eitjes eigenlijk gemaakt worden.. Je leert veel, het is een gezellige chaos en je gaat naar huis met een buik en tas vol chocolade. Er is plek voor maximaal 8 personen.

Lokatie: Hilversum
Datum: zaterdag 8-4 om 11.00u
Kosten: €40.00 p.p.
Duur: 3 uur
Voor meer informatie of een aanvraag voor een andere datum of lokatie, neem contact op met Sofieke.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply