Activiteit, Chocolade, Chocolade-technieken, Happy chocolate, Workshops

Paasworkshop in Amsterdam

Wanneer: 13 april 2019
Lokatie: Fruittuin van West

Tijd: 11.00 uur
Duur: 2,5 uur
Kosten: €47,50 incl: 9%btw en koffie/thee
De ingrediënten en chocolade zijn volledig biologisch.

Deze dag gaan we bonbons maken met het thema: Pasen; op de bijzondere lokatie van Fruittuin van West in Amsterdam. We gaan aan de slag met diverse vullingen en paaseitjes. Maar voor we echt beginnen, laat ik jullie de chocolade proeven waar we mee aan de slag gaan, van Chocolatemakers (lokaal geproduceerde biologische chocolade van top-kwaliteit). Je krijgt informatie over het verloop van de middag en dan gaan we echt van start. Met de groep maken we zoveel mogelijk mooie bonbons, die we onderling verdelen.

Hoe leuk is het om cadeau te doen aan iemand en samen een gezellige, lekkere en ook nog verantwoorde chocolade-les te volgen! Bij 10 personen kan de workshop doorgaan en bij 16 personen zit het vol.

Voor meer informatie, neem contact op met Sofieke. Mocht je iemand graag een cadeau-bon geven, dan kan ik dat voor je regelen.



Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply