Chocolade, Happy chocolate

chocoladeletter-debacle

image

 

Al dagen, nee weken probeer ik een beeld te vormen van mijn bedrijfslogo..of moet ik eerlijk zijn en er toch echt maanden of jaren van maken? Oef, nee dat klinkt alsof ik er continue mee rondgelopen heb, maar de werkelijkheid is toch echt een stukje minder bezeten. Afijn, toch wel de laatste weken spookt het chocoladeletter-logo weer eens door mijn hoofd.

Het lijkt me zo leuk om (natuurlijk perfect gefotografeerd) mijn website-banner te vullen met een foto van sofiasparla.nl -letters, zwemmend in een bad van gesmolten chocolade..kan iedereen direct zien dat ik het serieus meen met de chocolade en tsja, ik ben natuurlijk enigzins beïnvloed door de sinterklaastijd, net als vorig jaar trouwens..toen had ik ook al zo’n ‘helder’ moment. Hierboven het resultaat van een middagje knutselen. Let vooral op de kunstig gevormde punt voor NL..die werd steeds kleiner.

Hoe dan ook, mijn website moest een jaar geleden nog persé Peent heten..nu neig ik meer naar mijn eigen naam sofiasparla.nl. Vooralsnog zijn allebei de websites niet actief :-). Na de knutselmiddag werd ik zó misselijk en viel het resultaat dusdanig tegen dat ik een jaar lang ben genezen van de letters en nu..tijdens een wandeling buiten in de zon, stak het toch weer de kop op. Inmiddels gaat de website online komen en heb ik nog een maand de tijd voor een leuk logo of mooie banner. Die druk begin ik te voelen en dus trek ik mijn oude ideëen weer uit de kast en poets ik ze een beetje op. Roger mag mijn gemuts aanhoren, mijn kritische blik proberen te negeren èn mijn website nog eens vormgeven. Jippie, wat een klus..als het onze relatie maar doorstaat…

Tijdens die wandeling (met Roger): “ik heb een heel goed idee voor een logo op mijn website.” -lange stilte- “Wat dacht je van mijn naam in chocoladeletters gefotografeerd in een bad met gesmolten chocola?” -nog langere stilte- (Mijn humeur zakt met elke stap vooruit een stukje verder in de grond..) -nog altijd stil- “Je vind het geen goed idee hè?” (categorie overbodige vragen).. “Nou…het doet me vooral aan sinterklaas denken..en niet bepaald aan sushi, om maar iets anders te noemen wat jij doet.” (…) “Maar als je het echt een goed idee vindt, moet je het natuurlijk doen.”

Dus, iemand nog ideëen?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply