Rondleiding + proeverij bij Chocolatemakers

Sofia Sparla heeft nu een rondleiding+ proeverij bij Chocolatemakers in Amsterdam ontwikkeld.

gorillabar

Wie zijn de Chocolatemakers?

Waar halen zij hun bonen vandaan?
Wat zit er precies in een reep chocolade?

Wat is ‘bean-to-bar’ -chocolade?

 

Een hoop vragen die beantwoord worden tijdens de rondleiding. Chocolatemakers is een fabriekje in Amsterdam waar het hele proces vanaf de gedroogde en gefermenteerde boon, tot het uiteindelijke product (een heerlijke chocolade) gemaakt wordt. De bean-to-bar productie dus. Uniek in Nederland!

rondleiding

Je kunt met eigen ogen het proces van chocolade maken zien, tijdens een rondleiding langs de machines; je krijgt het complete verhaal te horen en natuurlijk proef je de bonen en het uiteindelijke resultaat: diverse smaakvolle, biologische chocolades. Als je alles uitgebreid getest en geproefd hebt, mag je een reep van je favoriete chocolade mee naar huis nemen.

Neem contact op met Sofieke voor meer informatie. En check vooral de agenda voor de data.

Duur: 1,5 uur
Wanneer: Vrijdag- en zaterdagmiddagen. (zie agenda)
Kosten: €25,00 p.p. incl. 1 reep chocolade!
Aantal personen: 10-16 personen.
Waar: Chocolatemakers, zesde Vogelstraat 54 te Amsterdam.

 

No Comments

Leave a Reply