Vandaag staat er een uitgebreide bonbonworkshop op het programma, waarbij we echt de diepte ingaan wat betreft chocolade. In deze workshop gaan we niet alleen in op heerlijke vullingen, maar behandelen we ook verschillende technieken. Voel je vrij om me alles te vragen wat je wilt, maar geniet ook vooral van de gezelligheid en de grote doos bonbons die je na afloop mee naar huis neemt.

We starten om 15.00 uur met koffie/thee en een proeverijtje om je te verwelkomen. Daarna gaan we meteen aan de slag met het maken van vullingen voor roomtruffels, ganache, marsepein en nog veel meer. Ik deel handige trucjes om de chocolade op de juiste temperatuur te krijgen, zodat we prachtige bonbons kunnen maken. Alle bonbons verdelen we onder de groep, dus je gaat met een heerlijke selectie naar huis.

Check de actuele data in de Agenda
Wanneer: 15:00-17.30u 
Waar: Larenseweg 15 Hilversum 
Aantal personen: 8-12 
Prijs: €40p.p. incl. koffie/thee
Meer info/deelname:info@sofiasparla.nl